pulser logo

Prva platforma za provođenje istraživanja zadovoljstva zaposlenika u Hrvatskoj

18 godina

490 tvrtki

60 000 ispitanika

Benchmark - Usporedba rezultata tvrtki u Hrvatskoj

Posebnost ovog istraživanja je što nudi usporedbu rezultata tvrtki sudionica, a što je tvrtkama posebno interesantno da vide svoj status u odnosu na one najbolje tvrtke, tvrtke u svom rangu te tvrtke unutar svoje industrije.

Još uvijek, nažalost, zadovoljstvo zaposlenika nije prvo na listi prioriteta mnogih tvrtki, stoga si poduzeća koja obraćaju pozornost na ovo područje zapravo daju prednost i povećavaju svoju vjerojatnost uspjeha.

Kako mi to vidimo, postavljanje prioriteta na zadovoljstva zaposlenika ključni je potez za postizanje boljih poslovnih rezultata tvrtke: zaposlenici dobivaju bolje iskustvo, tvrtka ima sretnije kupce i niže stope fluktuacije, što u konačnici rezultira većim prihodom i profitom.

Prestižna nagrada i bedž Najbolji Poslodavac

Na kraju svakog ciklusa istraživanja (jednom godišnje), sve tvrtke sudionice istraživanja imaju mogućnost osvajanja nagrade Najbolji poslodavac, koja je jedan od dokaza izvrsnosti u upravljanju ljudskim potencijalima. Njena vrijednost se dokazuje time da je osvajanje nagrade uvršteno kao jedan od KPI-eva u HR-u mnogih tvrtki.

Dodjela nagrada se odvija u sklopu Lider HR konferencije u prosincu svake godine, a osvojiti se mogu sljedeće nagrade:

1., 2. i 3. mjesto u kategorijama prema veličini tvrtke (velike, srednje, male)
Najbolji poslodavac unutar određene djelatnosti (ako ima dovoljno prijavljenih tvrtki za određenu/vašu djelatnost)
Najbolji poslodavac godine („Best of the best“)
Best new entry (najbolje ocijenjena tvrtka koja prvi put sudjeluje u istraživanju)